Slaap Kindje Slaap bestaat 20 jaar! NU €50 korting op alle kindermatrassen

Kindermatrassen voor een veilige en gezonde nachtrust

Voor informatie bel: 070 338 70 10
Bezoek de website van Royal Health Foam

Kinderdekbedden

De kinderdekbedden van Slaap Kindje Slaap zijn alle Öko-tex gecertificeerd en dus huidvriendelijk en antiallergisch. Waar op te letten bij het kopen van een kinderdekbed?
Bij het uitzoeken van een kinderdekbed zijn er een aantal zaken welke belangrijk zijn. Het is bijvoorbeeld aan te raden een goed passend kinderdekbed te kopen. Dit heeft te maken met de maat van het bed. Een kinderdekbed waarin uw kind verdwijnt, is minder comfortabel en vaak te warm.

Swissa 4-seizoenen dekbed katoen
Het Swissa 4 seizoenen katoenen dekbed is gemaakt van 100% gesanforiseerde katoen. Door het heerlijk frisse mako katoen van de tijk en de 100% katoenen vulling is dit dekbed niet alleen comfortabel wa..

Meer informatie
€182,50 €162,50
Excl. BTW: €134,30
Kinderdekbed Indian Summer
Kinderdekbed Indian Summer Het kinderdekbed Indian Summer van Dormiente is een volledig organic natuurlijk dekbed. De tijk is geproduceerd 100% biologisch katoen satijn en de vulling van het dekbed..

Meer informatie
€169,00
Excl. BTW: €139,67
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
ABZ kinderdekbed microvezel
ABZ kinderdekbed microvezel Het kinderdekbed microvezel van ABZ is een heerlijk zacht dekbed. De holle en gesiliconiseerde polyestervezel zorgt voor een goede ventilatie, is anti-allergisch en kan ..

Meer informatie
€24,95
Excl. BTW: €20,62
View Mobile / Standard