Slaap Kindje Slaap bestaat 20 jaar! NU €50 korting op alle kindermatrassen

Kindermatrassen voor een veilige en gezonde nachtrust

Voor informatie bel: 070 338 70 10
Bezoek de website van Royal Health Foam

Wieg / Babymatras

Slaap Kindje Slaap is een Nederlandse fabrikant van babymatrassen en kindermatrassen. Al onze wiegmatrassen en babymatrassen kunnen ook op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld een box of wieg. De standaard maat van wieg -en babymatrassen is 80 x 40 cm.

Veilige en comfortabele wiegmatrassen en babymatrassen

Veiligheid en comfort zijn de belangrijkste uitgangspunten bij Slaap Kindje Slaap. De schuimen die wij verwerken in al onze baby- en wiegmatrassen zijn medisch gekwalificeerd en hebben verschillend keurmerken. De materialen die wij voor de hoezen van de wieg -en babymatrassen gebruiken zijn wasbaar, antiallergisch en getest op huidvriendelijkheid (Öko-tex 100).

Wiegmatras Climatix Plus
Wiegmatras Climatix Plus Het Climatix plus wiegmatras heeft een koudschuim kern, het Öko-tex certificaat en is volledig antiallergeen. De hoes van de Climatix Plus wiegmatras is wasbaar op 60 grade..

Meer informatie
€59,00
Excl. BTW: €48,76
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Wiegmatras Dr. Lübbe Air Plus
Wiegmatras Dr. Lübbe Air Plus Het Dr. Lübbe Air Plus matras heeft een koudschuim kern en is volledig antiallergeen. Het matras is gemaakt naar de richtlijnen van Dr. Lübbe en heeft het Öko-tex cert..

Meer informatie
€69,00
Excl. BTW: €57,02
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
View Mobile / Standard