Slaap Kindje Slaap bestaat 20 jaar! NU €50 korting op alle kindermatrassen

Kindermatrassen voor een veilige en gezonde nachtrust

Voor informatie bel: 070 338 70 10
Bezoek de website van Royal Health Foam

Service

Bezorging

Slaap Kindje Slaap levert uw bestelling gratis bij u aan de deur door heel Nederland. De levertijd is, mits voorradig, 5 tot 7 werkdagen. Indien niet voorradig is de levertijd maximaal 2 weken.

Garantie en Voorwaarden

De garantie die gegeven wordt per kindermatras varieert van 5 jaar tot 10 jaar. De garantie  staat aangegeven op de desbetreffende productpagina. U kunt de algemene voorwaarden hier nalezen.

Maatwerk

Wij kunnen kindermatrassen, babymatrassen, wiegmatrassen en boxmatrassen in alle maten maken zonder meerprijs. Bel ons gerust voor een offerte of stuur een e-mail zie: contact

Certificeringen

Het belang van certificaten en keurmerken is groot omdat voor kinderen de blootstelling hoger is en zij gevoeliger zijn omdat het lichaam nog in ontwikkeling is. In matrassen zijn veel chemische stoffen verwerkt, waaronder stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Lees verder over de certificeringen en keurmerken.

Proeftijd

Al de kinder -en babymatrassen van Slaap Kindje Slaap kunnen 14 dagen uitgeprobeerd worden. Deze service is 100% gratis zonder addertjes onder het gras. Mocht de matras onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u de matras probleemloos ruilen voor bijvoorbeeld een andere hardheid of binnen 14 dagen retour sturen.

Voorwaarde is wel dat de matras onbeschadigd is. Het bedrag zal weer terug gestort worden op uw bankrekeningnummer. Deze proeftijd is alleen geldig op de matrassen met standaardmaten.

View Mobile / Standard